Wij bieden verschillende groepslessen aan zoals, FiTBoxing, Kracht & Conditie, FiTcamp & Ladies Only.
Het meest belangrijke is dat je FUN hebt. Bij al onze groepslessen krijg je van ons een pre workout sportdrank met electrolyten. Zo kan je tijdens de lessen goed gehydrateerd blijven.

Na elk sport moment heb je de mogelijkheid om een heerlijke herstelshake of een van onze andere lekkere smoothies te nuttigen, zodat je lichaam direct kan beginnen met herstellen en het aanvullen van de te korten.

FIT Boxing is een perfecte mix van Fitness en (kick) Boksen. Middels het maken van combinaties, slippen, duiken en ontwijken van stoten, trappen, trainen met speedladders, ketllebells en battleropes, wordt je gevormd tot een keiharde afgetrainde atleet. Aansluitend gaan we combinaties maken op elkaars handschoenen / stootkussens of een heavy bag. Een fantastische manier om uithoudingsvermogen, kracht en coördinatie te trainen. Geen sparvormen, dus je kan je bitje thuis laten. Bokshandschoenen aan! Scheendekkers om! Flitsende combinaties! Smijten met gewichten! En alles met één doel: “RESULTAAT“.

Om aan “FIT Boxing” mee te kunnen doen, heb je natuurlijk (kick) boks spullen nodig. De eerste keer kan je ze van ons lenen.
Via http://www.vechtsporten-benelux.nl krijgen wij 10% korting voor alle (kick) boks materialen.

 • Advies aanschaf (kick) boks materialen:
  12oz / 14oz handschoenen voor dames en 16oz voor heren.
 • Binnenhandschoenen of bandage voor bescherming van de knokkels en stevigheid voor de pols.
 • Eventueel scheenbescherming
 • Nuvo “Sport Fresh” Spray , omdat de bokshandschoenen niet gewassen kan worden.

Nuvo Sport Fresh is het product dat stinkende sportartikelen bestrijdt op een 100 % biologische manier. Wanneer producten niet in een wasmachine kunnen maar wel bevattelijk zijn voor zweet dan is dit de meest ideale oplossing, slechts een enkel spraytje en het product krijgt weer een heerlijke frisse katoen geur en de stinkende bacteriën worden direct afgebroken.

 • Maandag & donderdag 19.00u
 • Zondag 10.00u

KETTELBELL TRAINING

De kettlebell zorgt voor een hele hoge intensiteit van je training. Zo verbrand je razendsnel calorieen. Door de veelzijdigheid van de kettlebell heb je ook ruim keuze uit de verschillende oefeningen. Je hebt al snel 400 kilocalorien verbrand in slechts 20 minuten! Er is hier namelijk onderzoek naar gedaan.

 • Woensdag 19.30u

KRACHT & CONDITIE TRAINING

Tijdens deze trainingen focussen we op de maandag op het onderlichaam en op donderdag het bovenlichaam. De ene keer meer kracht de andere keer meer conditie. We maken een training die we minimaal 1 to 2 maanden uitvoeren, zodat je de oefeningen goed kan leren uitvoeren. Natuurlijk wordt je core ook getraind, dat doen we gewoon bij elke les.

 • Maandag & donderdag 18.00u

FITCAMP / BOOTCAMP

Onze FITCAMP is voor jong en oud, voor beginners en gevorderden, voor mannen en vrouwen. FITCAMP en BOOTCAMP waar (hard) lopen gecombineerd wordt met diverse kracht- en balansoefeningen doen met veel FUN en LOL. Zo train je je hele lichaam op een leuke en intensieve manier en verbetert je conditie.

Ons motto is: Lekker fit worden op een leuke manier.

 • Woensdag 20.00u

RESERVEER JE SPOT NU!

Groepsles proefles €5

Alle proeflessen zijn inclusief sportdrank & herstel shake

LADIES ONLY

Kracht, HiiT & Boxing onder begeleiding van een vrouwelijke trainer.
Elke maandag is de focus op het trainen van het onderlichaam i.c.m. Boxing.
Elke donderdag is de focus op het trainen van het bovenlichaam i.c.m. HiiT.
Natuurlijk wordt je core ook getraind, dat doen we gewoon bij elke les.

 • Maandag    9.45u & 16.30u
 • Donderdag 9.45u
Groepslessen
Telegram