24FiTCLUB  Premium Boutique Club & Fysio Praktijk

Official Hammer Strength Box & Training Center

In deze gloednieuwe Premium Boutique Club, waar iedereen welkom is, in het oude dorpscentrum van Zoetermeer mixen wij sportieve, muzikale en visuele elementen in een leuke prettige sfeer. Deze ultieme trend uit New York komt in 2022 ook naar Zoetermeer. Tevens zal er een Nutrition Bar zijn, met heerlijke Fancy Smoothies, Ice & Bubble Tea’s, Herstel & Proteïne Shakes.

24FiTCLUB zal de eerste en enige “Official Hammer Strength Box” van Zoetermeer zijn. Een nieuwe 30 minuten High Intensity Interval Training (HIIT) voor Conditie, Kracht & Verbranding. En met de extra topkwaliteit apparaten van Hammer Strength zijn we ook een “Official Hammer Strength Training Center”.

Onze Boutique Gym biedt exclusieve groepslessen in een luxe setting, variërend van 30 tot 50 minuten.
HiiT, Fit Boxing, Yoga, Ladies Only, Small Group, Personal Training, EMS Training en meer.
De unieke combinatie van allerlei verschillende groepslessen zullen je nooit gaan vervelen. Geen enkele les is hetzelfde en elke keer krijgt je lichaam weer een nieuwe trainingsprikkel. Je zult snel positieve veranderingen ervaren in je fitheid! In een motiverende en gezellige ‘club’ atmosfeer.

Extra faciliteiten: Sauna & Ice Tube

Inclusief bij je Membership:
– Groepslessen
– Vrije Training
– Onbeperkt toegang lockers, kleedruimten, douches & lounge
– Gratis gebruik luxe doucheproducten
– Gratis pre-workout sport drink bij de groepslessen
– Gratis gebruik WiFi
– Korting Nutrition bar

HET IS NU MOGELIJK OM TE INVESTEREN IN 24FITCLUB

In-House Fysio praktijk

Altijd een Fysio dichtbij. De ondersteunende tak in onze trajecten voor jouw pijnklachten, blessures en vragen. Of je nu komt voor je revalidatie of optimaliseren van je fysieke gesteldheid, alles pakken we aan voor het behalen van je persoonlijke doelen gelijk bij je vertrouwde club

Een goede fysiotherapeut is een therapeut die jou voorziet van de juiste antwoorden op de vragen of problemen waar jij mee loopt. Onze therapeuten werken oplossingsgericht en behandelen niet alleen het probleem, wij pakken de oorzaak van jouw klachten aan en helpen je in de toekomst je blessures ook te voorkomen.

Virtuele inrichting voor de nieuwe Premium Boutique Club

Official Hammer Strength Box & Training Center

Hammer Strength Equipment naast de Hammer Strength Box

Telegram