+31 (0)6 - 41 811 235 info@24fitclub.nl --- Luxemburglaan 2, 2711 BC Zoetermeer
PERSONAL TRAINING

Wat is Personal Training?

Is het tijd om nu écht eens fit te worden? Wil jij gegarandeerd je doelstelling behalen?
24FITCLUB Training heeft de oplossing voor jou! Samen met je eigen Personal Trainer ga jij jouw doel behalen!

Samen écht je fitness doelstellingen behalen

Door een juiste combinatie van begeleid sporten, kennis en voeding zorgen wij dat jij je doelstelling behaalt. Dit doen wij door:

  • 100% focus: Alle aandacht voor jou en het behalen van jouw doelstelling
  • Extra persoonlijk advies: Persoonlijk advies over voeding en een gezonde levensstijl
  • Volledig toegewijd: Wij zullen koste wat kost jouw doelen behalen!
  • Flexibiliteit: De Personal Trainer spreekt met jou af wanneer en waar het jou schikt
  • Functionele training: Doe oefeningen waarmee je leert omgaan met je eigen lichaam in al zijn vormen van bewegen

Personal Training: “Jouw resultaat centraal

Een Personal Trainer is zeer gecommitteerd aan jouw resultaat. Misschien zelfs nog wel meer dan jijzelf! Jouw Personal Trainer houdt jou gemotiveerd en ondersteunt je als het even tegenzit. Kortom, met Personal Training ben je er zeker van dat jouw inspanningen het gewenste resultaat zullen geven: een betere gezondheid en jouw lichaam in topconditie! Wat jouw doelstelling ook is: afvallen, revalidatie, sportspecifiek, kracht óf lifestyle.

Duo Personal Training

Train samen met uw partner of een vriendin / vriend

Samen trainen is leuk. Daarom bieden wij u de mogelijkheid te trainen met uw partner of met een vriend of vriendin. Tijdens de eerste training inventariseren we welke doelen we kunnen samenvoegen en welke manier van trainen het beste past. Aan de hand van deze eerste training wordt er een traject bepaald.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

(Mocht je nog geen partner hebben gevonden om samen mee te komen trainen, meld je dan alsnog aan zodat wij je eventueel aan iemand kunnen koppelen.)

Small Group Personal Training

Train samen met een paar vriendinnen / vrienden

Samen trainen in een groep je van 3 of 4 is nog leuker. Daarom bieden wij u de mogelijkheid te trainen met een paar vriendinnen / vrienden. Tijdens de eerste training inventariseren we welke doelen we kunnen samenvoegen en welke manier van trainen het beste past. Aan de hand van deze eerste training wordt er een traject bepaald.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Proefles

U bent altijd van harte welkom voor een proefles “Personal Training“. Tijdens de proefles krijg je een sportdrank voor tijdens de training en een herstelshake voor na de training! De kosten van de proefles zijn €25 en deze wordt bij afsluiten van een abonnement weer verrekend.

Bent u lid dan kunt u via onze “Sportbit” app al uw lessen gemakkelijk inplannen wanneer het u uit komt. Ook sluit u vanaf de app uw lidmaatschap of uw rittenkaart af. Geen lange lidmaatschappen, administratiekosten en inschrijfkosten, na 3 maanden is het lidmaatschap maandelijks opzegbaar zonder gedoe.