+31 (0)6 - 41 811 235 info@24fitclub.nl --- Luxemburglaan 2, 2711 BC Zoetermeer
SMALL GROUP TRAINING

Personal training is nu voor iedereen toegankelijk!

Small Group Training

Small Group training is een heel goed alternatief voor wanneer u de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt. Small Group training biedt de voordelen van het intensief werken met een personal trainer tegen een lager tarief en samen met anderen.

Wat is een Small Group training?

Een Small Group bestaat uit maximaal 8 personen. Bij deze beperkte omvang is persoonlijke begeleiding in de training heel goed mogelijk en het samen sporten werkt vaak extra motiverend en uitdagend. Je kan je eigen groep starten met bekenden of deelnemen aan een opgerichte groep. Een Small Group trainingssessie duurt zo’n 55 min en de workouts zijn speciaal afgestemd op kleine groepjes (max 8 pers) en zijn voornamelijk gericht op conditie en functioneel trainen.

Wat doe je in een Small Group training?

Er is veel mogelijk: Van cardio- tot krachttraining, van lichaamshouding tot flexibiliteit en van stabiliteit tot coördinatie en meer. Alle spiergroepen komen aan bod. Als u van afwisseling houdt en niet snel verveeld wil raken dan is Small Group Training echt wat voor u. 24FITCLUB Small Group Training biedt:
  • Training op verschillende niveaus.
  • Een persoonlijke, afwisselende en motiverende trainingsmethode
  • Tijd bepalen in overleg met de groep
  • Training in gezelschap om het plezieriger te maken
  • Vernieuwing en gegarandeerd optimaal resultaat
  • Zowel binnen als buiten trainen.

Voor wie is Small Group training?

Small Group Training is voor iedereen geschikt die er van houdt in groepsverband te trainen, maar ook graag de extra uitdaging van een persoonlijke gerichte training aan wil gaan. Ook voor mensen die na hun Personal training traject toch begeleiding willen blijven houden.
De volgende lessen worden aangeboden:
  • Ma 19:00
  • Do 19:00

Liever je eigen groep starten?
Dat kan vanaf 4 personen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Proefles

U bent altijd van harte welkom voor een proefles “Small Group Training“. Tijdens de proefles krijg je een sportdrank voor tijdens de training en een herstelshake voor na de training! De kosten van de proefles zijn €5 en deze wordt bij afsluiten van een abonnement weer verrekend.

Vraag hier uw proefles aan.

Bent u lid dan kunt u via onze “Sportbit” app al uw lessen gemakkelijk inplannen wanneer het u uit komt. Ook sluit u vanaf de app uw lidmaatschap of uw rittenkaart af. Geen lange lidmaatschappen, administratiekosten en inschrijfkosten, na 3 maanden is het lidmaatschap maandelijks opzegbaar zonder gedoe.